Leaseadvies

Wat is het beste leasecontract? Oxonia vindt dat dit de combinatie van de gewenste dienstverlening, een goed leasetarief en passende voorwaarden is.
Oxonia is een deskundige autolease adviseur en bank- en merkonafhankelijk. Wij zijn gespecialiseerd in operationele autolease voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor het leasen van personen- en bedrijfsauto’s voor 1 dag tot en met 60 maanden.

Operationele lease

Operationele autolease regelt voor u alle zaken met betrekking tot de auto. Reparatie, onderhoud, bandenvervanging, verzekeringen, houderschapsbelasting en 24uurs hulpverlening, eventueel aangevuld met een brandstofpas, vervangend vervoer en een winterbandenregeling, met één maandbedrag bent u van alle kosten af. Oxonia is partner van een aantal internationale leasemaatschappijen en selecteert voor u het beste leasevoorstel. Laat u overtuigen, wij doen u graag een vrijblijvend leasevoorstel.

Shortlease

Shortlease is operationele lease met een korte looptijd. Wanneer u niet vast wil zitten aan een autolease contract met een lange looptijd, kunt u met een shortleaseauto flexibel inspelen op wijzigende omstandigheden. Met shortlease houdt u de kosten en de inzetperiode overzichtelijk. Shortlease is bij Oxonia al mogelijk vanaf 1 maand.  Wij denken hierin met u mee en vertellen u graag onze mogelijkheden. 

Autoverhuur

Heeft u incidenteel een auto of een bedrijfsauto nodig? Dan is autohuur de juiste keuze. Zoekt u een ruime bedrijfswagen met laadlift of juist een compacte veilige auto voor een medewerker? Oxonia regelt het voor u. Wij hebben de beschikking over een groot wagenpark en altijd een auto beschikbaar. Aflevering van de auto in Nederland is voor ons geen probleem.

Private Lease

Private Lease of Privé lease is operationele lease voor particulieren. Via Oxonia profiteert u van heel aantrekkelijke tarieven, maar minstens zo belangrijk van duidelijke en goede voorwaarden met het Keurmerk Private Lease. Wij hebben doorlopend een aantal interessante nieuwe privélease auto’s beschikbaar. Zoekt u juist een specifieke auto dan maken we graag een vrijblijvend Private Lease voorstel op maat.

Werkgevers die aantrekkelijke secundaire voorwaarden voor hun personeel willen, bieden wij een zeer voordelig collectief Private Lease pakket aan. Als zij via Oxonia afspraken voor hun medewerkers vastleggen, profiteren de medewerkers direct van extra aantrekkelijke tarieven, gratis aanvullende verzekeringen en een regeling voor voortijdige beëindiging van het contract zonder kosten.

Voorwaarden

Een goed leasetarief is natuurlijk belangrijk, maar de achterliggende voorwaarden zijn belangrijker. Niets is zo vervelend als tijdens de contractperiode blijkt dat bepaalde zaken niet geregeld zijn, of aanvullend in rekening gebracht worden. Dit doet dubbel zeer, het kost extra geld en het verstoort de relatie. Het gevoel van de lage prijs verdwijnt hierdoor razendsnel. Oxonia heeft met haar leasepartners duidelijke voorwaarden vastgelegd. Zo bent u vooraf geïnformeerd over de financiële gevolgen in afwijkingen van het jaarkilometrage en de looptijd. Een afwijking levert u dus geen verrassing op.

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727