Contractbeheer

Autoleasing bevat veel meer dan alleen een laag leasetarief op de offerte of overeenkomst. Dit is natuurlijk belangrijk, maar echte kostenbesparingen worden gerealiseerd tijdens de contractperiode.

Autokosten zijn voor veel bedrijven een top 3 kostenpost. Toch wordt het beheer maar al te vaak naar een willekeurige medewerker toegeschoven. Autoleasing is meestal niet zijn “ding” en de kosten krijgen hierdoor onvoldoende aandacht. Als er concreet iets moet worden uitgezocht kost dit bovendien te veel tijd. Kostenbesparend beheer van autoleasecontracten vraagt specifieke kennis.  Oxonia heeft deze kennis en werkt hierdoor veel efficiënter. Voordat ik in 2009 met Oxonia Fleet Solutions ben gestart, heb ik bij verschillende autofinanciering- en autoleasemaatschappijen gewerkt. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam in de autolease branche, gecertificeerd door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen en weet ik waar structurele kostenbesparingen te behalen zijn.

Oxonia regelt niet alleen een goed leasecontract met een scherp tarief en duidelijke voorwaarden, ook tijdens de leaseperiode kunt u een beroep op mij doen. Als contractbutler neem ik alle vooraf besproken werkzaamheden uit handen. Het uitbesteden van het contractbeheer levert u hierdoor extra rendement en besparingen op. Ik laat graag zien wat het effect voor uw organisatie is.

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727