Waarom Oxonia

Autoleasing kan eenvoudiger, beter en voordeliger; dat is onze overtuiging!
Daarom helpen wij bedrijven met betere leasecontracten gebaseerd op duidelijke voorwaarden en concurrerende leasetarieven. Kiest u voor Oxonia dan kiest u voor persoonlijke betrokkenheid, optimale dienstverlening en efficiency.

Oxonia bemiddelt bij het afsluiten van autolease- en autoverhuurcontracten vanaf 1 dag tot en met 60 maanden. Wij zijn geen traditionele autoleasemaatschappij. Wij werken samen met diverse professionele autolease-, autoverhuur- en mobiliteitsbedrijven. Wij kennen geen beperkingen en kunnen elke personen- of bedrijfsauto voor elke gewenste periode inzetten.

Autolease
Het vergelijken van een leasetarief lijkt makkelijk, maar de achterliggende uitgebreide algemene voorwaarden bepalen uiteindelijk de werkelijke prijs en service.

Door mijn vakopleidingen, certificering van de Vereniging Nederlandse Autoleasemaatschappijen en ruim 20 jaar ervaring hebben autoleasing en haar voorwaarden voor mij geen geheimen meer. Hierdoor kan ik in veel minder tijd uw leasezaken regelen en controleren. Dit levert u direct een tijdbesparing op en als extra voordeel, de bespaarde tijd kan direct aan uw winstgevende activiteiten worden besteed.
Daarbij hebben alle klanten van Oxonia gezamenlijk een groot wagenpark en dit zorgt voor meer inkoopkracht. Dit voordeel ziet u direct maandelijks in de zeer concurrerende leasetarieven terug.

Contractbeheer
Oxonia regelt niet alleen een leasecontract met een goed tarief en duidelijke voorwaarden, ook tijdens de leaseperiode bieden wij voordeel. Als contractbeheerder nemen wij vooraf vastgelegde werkzaamheden voor uw medewerkers uit handen.
Auto- en brandstofkosten zijn voor veel bedrijven een top 3 kostenpost en dienen hierom voldoende aandacht te krijgen. In de praktijk blijkt het beheer echter vaak een zaak voor “erbij”. Het wagenpark en de kosten krijgen te weinig aandacht en als er iets moet worden uitgezocht kost dit te veel tijd. Dit kost u productieve uren en geld.
Oxonia is gespecialiseerd in autoleasing en wagenparkbeheer en zijn hierdoor veel efficiënter. Uitbesteden van het contractbeheer van uw leaseauto’s bespaart uw organisatie geld, tijd en ergernis. Beter nog, het levert extra rendement en een kostenbesparing op. Het effect voor uw organisatie rekenen wij u graag voor.

 

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727