Tweedehands auto leasen

Tweedehands auto leasenBent u op zoek naar een specifieke autolease oplossing voor uw situatie? Misschien is een tweedehands auto leasen, ook wel occasion lease genoemd, dan wel iets voor u! Ideaal als u nog niet precies weet welke auto u wilt leasen of in afwachting bent van het aanbod van een nieuwe elektrische auto’s. Ook als u nog gebruik wilt maken van een fiscaal vriendelijke leaseauto is occasionlease de oplossing. In veel gevallen is het namelijk voordeliger om een auto te leasen dan te kopen. Het voorkomt bovendien onverwachte kosten.

Voordelen tweedehands auto leasen

Het grote voordeel van een tweedehands auto leasen is dat u heel snel over een zakelijke auto kunt beschikken tegen vaak een heel gunstig tarief. Ook heeft u geen omkijken naar het onderhoud aan de auto. U betaalt een vast maandbedrag en reparatie, onderhoud, bandenvervanging, verzekeringen, winterbanden en nog veel meer zitten bij de prijs inbegrepen. Daarbij kunt u vaak ook nog profiteren van een lager bijtellingspercentage, waardoor u minder bijtelling betaalt dan voor een vergelijkbare nieuwe auto.

 

Waarom Oxonia?

Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en persoonlijkheid. Zo heeft u bij Oxonia één aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk. Bovendien werken wij met duidelijke voorwaarden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen achteraf te staan. Of u nu een personenauto of een bedrijfswagen voor één dag wilt leasen of 60 maanden: het kan allemaal bij Oxonia. Neem contact met ons op! Samen bespreken we uw wensen en vinden we vast de passende auto voor uw situatie in onze database.

Aanvraagformulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727