Shortlease

ShortleaseWilt u een auto leasen voor een korte tijd? Dan kunt u bij Oxonia terecht voor shortlease. Gemiddeld leasen onze klanten een auto voor 8 maanden. U kunt echter al bij Oxonia terecht als u een auto wilt leasen vanaf 1 dag. Wij kunnen de looptijd heel flexibel houden zodat u zelf kunt bepalen wanneer u de auto weer inlevert zonder uw contract te moeten afkopen of een boete hoeft te betalen. In ons assortiment hebben wij alle typen auto’s en bedrijfswagens en hebben daarom altijd een passende shortlease oplossing.

Voordelen shortlease

Shortlease heeft een groot aantal voordelen voor ondernemers. Bijvoorbeeld als u nog een starter bent, slechts tijdelijk een busje nodig heeft of werkt met flexibele arbeidscontracten. Een auto leasen voor een korte tijd is ook handig als u een tijdelijk project heeft, als aanvulling op uw vaste wagenpark of als voorloopauto voor uw nieuwe leaseauto. Ten slotte is shortlease een uitkomst voor ondernemers die geen vaste tijden voor vervoer hebben of seizoensgebonden producten aanbieden en in een bepaald seizoen de auto meer of juist minder nodig hebben.

Oxonia voor uw shortlease auto

Naast een ruim aanbod aan shortlease auto’s kunt u bij ons rekenen op zeer scherpe tarieven voor uw shortlease auto. Oxonia heeft ruim 20 jaar ervaring in autoleasing. Naast gedegen kennis kunt u dus rekenen op een ruime kennis van het regelen en controleren van lease zaken zoals het beheer van uw wagenpark.

Aanvraagformulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727