Referenties

Hagman & Partners

Beste Huib,

Onlangs bij jou/Oxonia een leaseovereenkomst afgesloten, zo één die weer niet gehaald standaard is. Gebeurt mij nog al eens…

Daarvoor is dan maatwerk nodig, en dat is wel gebleken. Jij levert maatwerk en regelt wat er geregeld moet worden.

Of het nu om een buitenlandse lessee gaat of om een zelf geïmporteerde auto met een standaard afwijkende sale en leaseback, je weet het uiteindelijk te regelen. Het gaat om resultaat en dat levert Oxonia.

Ik zal Oxonia dan ook van harte aanbevelen aan anderen!

Veel dank voor alles!

Met vriendelijke groet,

H. Hagman

Telefonade B.V.

Toen ik besloot een nieuwe auto uit te zoeken werd ik getipt om ook eens te kijken naar lease, dit zou wel eens voordeliger kunnen zijn. Dat trok ik in twijfel want de leasemaatschappij moet er immers ook aan verdienen.

Middels een collega wie is aangesloten bij dezelfde businessclub als Huib kwam ik uit bij Oxonia. Na wat over en weer gemaild te hebben waren wij er snel uit. Wat schetste vooral mijn verbazing? Ik ben voordeliger uit met de lease dan dat ik de auto “zo” zou aanschaffen.

Het moest een Tesla Model 3 worden en wel dit jaar want nu is de bijtelling nog gunstig. Eigenlijk heb ik mij nergens druk over hoeven maken en werd de Tesla afgelopen woensdag op mijn woonadres afgeleverd. Dit terwijl ik hem eerst zelf zou moeten ophalen en omdat er toevallig op die dag boerenprotesten waren was ik daar enorm mee geholpen!

Ik zal Oxonia dan ook van harte aanbevelen aan mijn familie, vrienden en zakelijke relaties.

(J. van Brenk)

 

Eye for People

Al een aantal jaren leasen wij een auto via Huib van Loon en Oxonia. Wij zijn altijd heel blij met het meedenken, de flexibiliteit en de wijze van informeren en communiceren voor zowel korte als lange termijnleasecontracten. En natuurlijk de prijsstelling. EyeforPeople is een blije en tevreden klant. Ga zo door!!!

Mieke en Ger Erkens | EyeforPeople.nl

Fleurop

Huib is goed in staat om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Hij kent de markt, weet hoe de hazen lopen. Accuraat en deskundig zijn normale woorden voor Huib.

(T. Wolbrink)

De Klerk & Vis Gerechtsdeurwaarders en Incasso

Prettig zo’n bedrijf als Oxonia Fleet Solutions! Een nieuwe medewerker met contract die in de buitendienst moet en dus een auto nodig heeft? U wilt niet direct bakken geld uitgeven voor een 4 jarig leasecontract. Oxonia Fleet Solutions kent deze situatie en biedt u mooie tijdelijke leasecontracten! Wij hebben zeer goede ervaringen met Oxonia Fleet Solutions.

(R. de Klerk)

Robin Energie BV

When I started up my business I was looking for a solid and reliable partner for our carpark (just 2 to start with..) and found Oxonia Fleet Solutions. The job for Huib was to search for leasecars that would be low in price, short in period and well equiped. Above all that we wanted them in a very short time to be available to us. Huib not only got the job done, but he surprised us with his expertise and customerservice. If you need a car for shortlease, a new car or a creative solution get in touch with Huib and he will fix it for you and your company.

(R. Ruskauff)

ISO Groep

Wij hebben het afgelopen jaar als ISO Groep verschillende keren zaken gedaan met Huib. Dit ging altijd op een prettige wijze, voor goede tarieven. Grootste aanbeveling betreft echter zijn flexibiliteit en meedenken als er een gewijzigde situatie in de organisatie ontstaat. Dit maakt Huib tot een echte business partner en daarom volop aan te bevelen!

(K. Thoutenhoofd)

NEH Group

Huib is een geweldige ondernemer die zijn afspraken nakomt. Hij heeft een uitstekende kennis van de automotive markt en weet vooral wat er speelt bij zijn klanten. Hij levert maatwerk en geeft een goed en gedegen advies. Chapeau!

(J. Bruggeman)

REDRUM

Bij Oxonia Lease was de service niet alleen goed maar ook snel. Kortom: bedankt Oxonia. Aanrader voor anderen!

(C. Pluijmakers Emmen)

ROOD Organisatie Advies

Oxonia Lease is erg service gericht. Huib heeft mij snel en adequaat geholpen met een huurauto, op het moment dat mijn auto was gestolen. Ik dank je hartelijk hiervoor en ik kan iedereen Oxonia aanbevelen.

(M. Ouwehand)

2Hold4

We hebben voor onze organisatie de laatste anderhalve maand een drietal auto’s ingezet voor shortlease: snel, goed, flexibel en scherpe prijzen. Kortom een organisatie die ik zeker zou aanbevelen.

(A. Cornet)

Amedi Flexwork BV

Huib zegt wat ie doet en doet wat ie zegt. Afspraak is afspraak. Voor ons bewezen te beschikken over resultaatgericht aktie te ondernemen, altijd tijdig te voorzien in terugkoppelingen status en ook nog eens creatief met vragen om te gaan. Een prettig persoon die beschikt over kennis en kunde. Hij denkt mee in mogelijkheden en creëert daardoor extra oplossingen. Aanbevelingswaardig!

(E. Helms)

Vendere

Huib staat ons bedrijf bij met advies voor het zo optimaal samenstellen van ons wagenpark. Hij is vakkundig, snel en oprecht.
Wij hopen nog lang samen te werken met Oxonia!

(B. Burger)

Fondo Groep

Al ruim een jaar werken we samen met Huib ter ondersteuning bij een goede invulling van ons wagenpark. Naast fantastische service, 24/7 bereikbaarheid en creativiteit, is Huib een fijn persoon om zaken mee te doen. Iemand die meedenkt, helpt een passende oplossing te verzinnen indien wij op korte termijn auto’s nodig hebben tegen een redelijk tarief en zijn inzet om iets goed te doen vinden we erg belangrijk. Dit alles vinden wij terug bij Oxonia Fleet Solutions.

(J. van Agthoven)

Prophia

Sinds ik voor mezelf ben begonnen 4 jaar geleden, maak ik met veel plezier gebruik van de shortlease wagens van Oxonia. Oxonia denkt met mij mee, kan erg snel leveren indien gewenst en is qua prijsstelling marktconform. Al meerdere keren is Huib flexibel en creatief geweest in het oplossen van potentiële knelpunten, wat erg fijn is!
Kortom, een prima bedrijf om (short)lease overeenkomsten mee af te sluiten!

(J. Ganzevles)

IT-workz

Ik vind de service van Oxonia prima. Als er iets moet gebeuren dan hoef ik maar te mailen of te bellen en het word geregeld wat super is. Ook de maand opzegtermijn van de leaseauto kan niet beter.

(A. van Everdingen)

Venter Vehicle Leasing

As a UK-partner I’m very pleased about working with Martin. Oxonia proves to be a reliable, flexible and expert business partner, offering the right solutions at competitive rates. I’m sure our partnership will last for many years.

(N. Venter)

SD Systems

SD Systems werkt sinds een paar jaar samen met Oxonia. Persoonlijke aandacht, snelle opvolging en het “customizen” van het product staan bij Oxonia hoog in het vaandel.
Zij bieden kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief. Kortom: een leverancier die past bij SD Systems!

(M. Rollof)

Quyntess B.V.

Begin 2014 heb ik ter overlapping een aantal maanden een shortlease-auto via Oxonia gereden. De Toyota Auris is me prima bevallen, net als de service van Oxonia. Tijdelijke inzet van een hybride auto tegen een acceptabel tarief, levering op het gewenste moment, inleveren ook weer precies als je er aan toe bent.

(T. Biemond)

Volant Groep B.V

Wij hebben regelmatig medewerkers in dienst voor een project of tijdelijk dienstverband. Als we dan een vervoermiddel voor die medewerker nodig hebben, kunnen we altijd bij Oxonia terecht. De inzetperiode is flexibel en het regelwerk wordt efficiënt door hen verzorgd. Daarbij zijn de kosten zeer acceptabel, wij kunnen er geen eigen auto’s voor laten rijden.

(T. Arissen)

4-Finance

Huib is mijn contactpersoon bij Oxonia Lease. Ons contact ervaar ik als zeer prettig. Voor onze medewerkers in de detachering hebben wij regelmatig flexibele leaseauto´s nodig. Huib is hierin erg flexibel, betrouwbaar en meedenkend. De auto´s zijn top. Ik kan Huib/Oxonia Lease van harte aanbevelen.

(P. Assele)

Xantion

Huib en dus Oxonia hebben ons prima geholpen met de inzet van tijdelijke auto’s.
Duidelijke afspraken en frisse auto’s zonder grote contracten, prima !

(M. van Boheemen)

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727