Private Lease

Private Lease of Privé Lease is operationele autolease voor particulieren. Met Private Lease door Oxonia profiteert u direct van uitstekende tarieven en minstens zo belangrijk van duidelijke en goede voorwaarden met het Keurmerk Private Lease. Oxonia heeft altijd een aantal interessante nieuwe privé leaseauto’s beschikbaar, zie onderstaande voorbeelden. Zoekt u een andere auto dan maken we graag een vrijblijvend Private Lease voorstel op maat.
De onderstaande leasetarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar. De tarieven zijn inclusief BTW, aflevering van de auto, wegenbelasting, WA- en cascoverzekering, reparatie, onderhoud en bandenvervanging bij de dealer, vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, internationale pechhulp 24/7, rente en afschrijving.

Private Lease Collectief
Werkgevers die hun personeel aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden willen aanbieden, kunnen gebruik maken van ons Private Lease Collectief. De werkgever maakt voor haar medewerkers via Oxonia overkoepelende Private Lease afspraken, de medewerkers profiteren van extra aantrekkelijke tarieven, gratis aanvullende verzekeringen en een unieke regeling voor voortijdige contractbeëindiging zonder kosten. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Bekijk onze flyer voor meer informatie

Renault Clio TCe 90 Intens ACTIE-navigatie


Private leaseauto van het jaar!

Lease prijs vanaf € 324,- p/m

Citroën C1 Feel Comfort


Snel leverbaar en diverse kleuren mogelijk.

Lease prijs vanaf € 214,- p/m

Mercedes-Benz B-Klasse


Premium gezinsvervoer met automaat.

Lease prijs vanaf € 504,- p/m

Citroën C3 Aircross C-Series


Luxe en snel leverbaar.

Lease prijs vanaf € 354,- p/m

Renault Captur 1.0 TCe Zen


De populairste midi-SUV.

Lease prijs vanaf € 369,- p/m

Peugeot 208 1.2 Active 5 deurs


Binnen 4 weken leverbaar met Peugeot Connect NAV!

Lease prijs vanaf € 284,- p/m

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727