Visitekaartje (Vallei Business 2019-01)

Het is gebruikelijk om na het leggen van nieuwe zakelijke contacten, visitekaartjes uit te wisselen. Na de mooie gesproken woorden het eerste tast- en zichtbare item. Is het kaartje beduimeld, voelt het slap en is er minimale aandacht gegeven aan de grafische vormgeving, dan zal de kans op een succesvolle toekomstige samenwerking niet heel groot zijn. De indruk die fysieke zaken geven bepalen voor een groot deel het gevoel over de persoon en het bedrijf.

Als bedrijf streef je een bepaald imago na en stem je hier een beleid op af. Van de medewerkers wordt geëist dat zij zich hieraan houden en ervoor zorgen dat hun individuele uitstraling passend is bij het bedrijf en hun functie.

Wanneer er aan de kwaliteit van de medewerkers en visitekaartjes minimumeisen worden gesteld, hoe logisch is het om dit dan ook aan de zakelijke auto’s te doen? De auto van de accountmanager is een groot zichtbaar product dat bij de klant arriveert. En wat straalt die auto uit? Is die auto te goedkoop, saai, vies of wellicht te duur? Regelmatig vragen mijn klanten mij of een bepaalde auto ‘wel of niet kan’ en deze gesprekken voer ik graag. De uitkomst is sterk persoonlijk en afhankelijk van branche, functie van de medewerker en de gewenste klantengroep.

Leeftijd van de auto is niet het allerbelangrijkste, als deze maar een passende uitstraling heeft. Wat in ieder geval niet kan is een zakelijke auto die veel te vuil is, zichtbaar versleten is of wordt gebruikt als externe opslagruimte of afvalbak.

Leg in de autoregeling vast welke eisen aan de staat van de auto worden gesteld, voeg desnoods voorbeelden toe. Dit voorkomt een energie slurpende discussie met de medewerker over de staat van de auto. Blijft over de leuke gesprekken over prestaties, kosten en bijtelling en een tevreden medewerker in de zakelijke auto, het rijdende visitekaartje.

Huib van Loon
Oxonia autolease, advies & contractbeheer

Terug naar het overzicht

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727