Toplocatie! (Vallei Business 2018-04)

Laatst zei ik het weer hardop: “Wat een toplocatie!”.
We hadden heerlijk gegeten bij een mooi restaurant. Bij binnenkomst werden we warm en hartelijk ontvangen. We kregen een keurig opgedekte tafel toegewezen waar de kristalheldere wijnglazen ons al tegemoet glinsterden. Dat het opgediende diner vervolgens van grote klasse was, de bediening prettig in de omgang maar niet te aanwezig, completeerde de avond.

Functioneel gezien ga je naar een restaurant om te eten. En in elke regio kan je kiezen uit tientallen eetgelegenheden. Maar uit eten doe je ook om even uit de dagelijkse sleur te zijn, een moment van ontspanning en gezelligheid. Uiteindelijk wil je graag een avond beleven waarin de basis, het eten, en de details, uitstraling en sfeer, perfect zijn.

Al is de basis nog zo goed, de details bepalen het gevoel wat achter blijft en uiteindelijk het resultaat. Dit beeld is voor iedereen herkenbaar en het geldt ook voor alle servicegerichte ondernemers. Natuurlijk moet je een concurrerend prijsvoorstel uitbrengen. Minstens zo belangrijk is hoe je het voorstel uitbrengt en hoe je de opvolging verzorgd. Het kleinste detail kan de gewenste professionele zakelijke uitstraling laten doven als een kaars. Dit biedt mogelijkheden om jouw bedrijf ten opzichte van jouw collega’s in de markt te onderscheiden. Wat kan jij anders doen om het verschil te maken?

Het is niet moeilijk om de kwaliteit van jouw dienstverlening te verhogen. Maar je wordt niet in één jaar een twee sterren restaurant, het gaat in kleine stapjes. Start bij het begin en zorg ervoor dat nieuwe bedrijfsprocessen en afspraken structureel worden toegepast. Dit vergt inzet en toewijding van de ondernemer en haar medewerkers. Maar het levert een prachtig resultaat op: tevreden klanten die hardop uitspreken dat de zaken TOP geregeld zijn.

Huib van Loon
Oxonia autolease, advies & contractbeheer

Terug naar het overzicht

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727