Tijd (Vallei Business 2019-12)

De decembermaand is bij uitstek de maand waarin terug- en vooruitgekeken wordt. Wat is het afgelopen jaar gebeurd en wat heb ik allemaal gedaan? Zijn de verwachtingen uitgekomen en mijn doelstellingen gerealiseerd? En op de toekomst gericht, wat kunnen we het komende jaar verwachten en wat ga ik doen?

Mogelijk dat de naderende jaarwisseling de reden is dat er in december zoveel bij wordt stil gestaan, maar eigenlijk zou je dat veel vaker gedurende het jaar moeten doen. Waarom zou je tot 31 december wachten om gedane zaken te beoordelen en pas per 1 januari de dingen anders doen?

Ondernemers weten dat afwachten geen resultaat oplevert. Je moet actie ondernemen! Als bepaalde activiteiten geen voordeel opleveren, heeft het geen zin om het dan nog maar even tot 31 december aan te kijken. Je stopt ermee of past het zodanig aan dat het wel profijt gaat opleveren. Zo’n beslissing wordt zakelijk genomen op basis van concrete gegevens.

Hoe anders gaat dat privé. In je privéleven word je ook geconfronteerd met zaken die je anders wilt doen: meer aandacht voor je sociale leven, gezonder eten, meer sporten en alle andere goede voornemens. Goede ideeën waarvan in de meeste gevallen de startdatum wordt uitgesteld naar 1 januari… Waarom pakken we deze activiteiten niet direct op? Begin gewoon met hardlopen op 10 december, bel je oude vrienden direct op om bij te praten en ga naar de groentewinkel voor die gezonde maaltijd.

Uitstel is de grootste tegenstander van verandering. Hoe vaak zegt u geen tijd te hebben, want we zijn zo druk. Het is meer een kwestie van prioriteren. Is iets zakelijk of privé belangrijk genoeg om te veranderen: begin er dan direct mee.

Het al oude gezegde luidt niet voor niets: stel niet uit tot morgen wat je vandaag kan doen.

Huib van Loon
Oxonia autolease, advies & contractbeheer

Terug naar het overzicht

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727