Robin Energie neemt 5 nieuwe Citroëns C4 Cactus in gebruik.

Robin Energie, de onverschrokken fatsoenlijke energiemaatschappij, heeft op 1 december 2014 een groot gedeelte van haar wagenpark vervangen. De afgelopen jaren heeft Oxonia meerdere shortlease- en operationele leasecontracten voor Robin Energie verzorgd. Wij zijn er daarom uitermate trots op dat Robin Energie ons wederom heeft ingeschakeld voor het juiste leaseadvies.

Robin Energie is een onderscheidende energieleverancier. Voor Robin Energie is persoonlijk en fatsoenlijk contact met haar klanten een kernwaarde en geen holle kreet. Bij welke andere energieleverancier krijg je een echt mens aan de lijn? Dat dit wordt gewaardeerd blijkt uit de snelle groei van de organisatie.
Vanwege het intensieve gebruik van de auto’s, moesten de nieuwe auto’s comfortabel en veilig zijn. Een onderscheidende uitstraling passend bij Robin Energie was eveneens een vereiste. In samenwerking met Citroën dealer Van Hunnik en StudioSign rijden de medewerkers van Robin Energie nu in opvallende Citroën C4 Cactussen. Oxonia Fleet Solutions wenst Robin Energie veel succes!

Terug naar het overzicht

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727