Oxonia Lease sponsor van MKB Valleiregio Business Event 2015

Stilstand is achteruitgang. Als mobiliteitsadviseur en autolease specialist is Oxonia Lease letterlijk continu bezig met vooruitgang. Maatwerk leaseconstructies en efficiënt ingerichte processen zorgen voor gegarandeerde mobiliteit van onze klanten.

Oxonia Lease levert met plezier een sponsorbijdrage om het MKB Valleiregio Business Event 2015 mede te realiseren. Donderdag 26 november zal in het teken staan van toekomstige ontwikkelingen die razendsnel op ons afkomen. Zo zal de eerste autonoom rijdende auto namelijk een maand later, eind 2015, in de valleiregio op de openbare weg te zien zijn. Ontwikkelingen die Oxonia Lease als regionale mobiliteitsadviseur op de voet volgt.

Op de foto ondertekent Martin Schuurman namens Oxonia Lease de overeenkomst. Links Mirjam Ouwehand van MKB Valleiregio.

Terug naar het overzicht

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727