2 opvallende Peugeots 108 voor VSTelecom

VSTelecom en Oxonia Fleet Solutions hebben al jarenlang een relatie. Oxonia adviseert VSTelecom over de juiste invulling van haar zakelijke mobiliteit en heeft de inzet van meerdere leaseauto’s voor een lange of korte periode verzorgd.
Eind oktober heeft VSTelecom twee nieuwe Peugeots 108 in gebruik genomen. Deze auto’s zijn afgeleverd door Peugeotdealer Van Hunnik en door D-SIGN Makers voorzien van een opvallende bestickering.  Het zijn hierdoor echte blikvangers, de auto’s versterken de zichtbaarheid van VSTelecom in de Valleiregio. Daarnaast biedt de Peugeot 108 de berijder veel rijplezier en profiteert deze van slechts 14% bijtelling voor privégebruik. Wij wensen hen veel plezierige en veilige kilometers toe!

Terug naar het overzicht

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727