Mobiele bedrijfshuisvesting (Vallei Business 2018-01)

Mijn kennis over bakstenen en bedrijfsinrichting reikt niet heel ver. Maar bedrijfshuisvesting is wel een thema dat dicht tegen onze werkzaamheden aan schuurt. Elk bedrijf heeft ergens een hoofdkantoor en haar medewerkers dienen daar regelmatig aanwezig te zijn. Sommige elke dag, anderen juist het liefst zo min mogelijk. De mobiliteit van zakelijk en woon-werk verkeer, dat is wat ons interesseert!

Het beeld van de druk bellende accountmanager kennen we allemaal. Onderweg van prospect naar klant legt hij in zijn auto de gemaakte afspraken vast. In zijn auto liggen de klantendossiers op de passagiersstoel, de bedrijfsbrochures op de achterbank en ligt de bagageruimte vol met monsters en relatiegeschenken. Zijn bedrijfshuisvesting is zijn zakelijke auto. Nog een herkenbaar beeld, de bouw- en installatiebusjes. Deze bedrijfsauto’s vervoeren niet alleen het personeel en de materialen van en naar de werklocatie. Tegenwoordig kunnen deze auto’s als volwaardige werkplaats zijn ingericht. Dat is helemaal van nu, werken waar en wanneer je wilt.

Waar aan vaste werkplekken allerlei eisen worden gesteld, wordt bij de mobiele werkplek nauwelijks verder gekeken dan naar de kilometer kostprijs en de uitstraling. Eigenlijk is het raar dat de werkgever haar keuze niet bepaald op meervoudig te verstellen stoelen en bewegingsruimte. Of dat alleen de auto met de hoogste veiligheidsscore ingezet wordt.
De keuze van de mobiele werkplek blijft een afweging tussen emotie en ratio. Wat is de mooiste auto, welk merk ondersteunt ons (bedrijfs)imago? En andere kant, wat zijn de gebruikskosten, kunnen we met deze auto eigenlijk wel bij elke klant op bezoek komen en wat is de bijtelling voor privégebruik?

Het is niet eenvoudig om tussen de emotionele argumenten en rationele autospecificaties de juiste balans te vinden. Onafhankelijk deskundig advies is noodzakelijk om een juiste keuze voor optimale mobiele bedrijfshuisvesting te maken.

Huib van Loon
Oxonia autolease, advies & contractbeheer

Terug naar het overzicht

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727