Hoe ziet uw auto er straks uit? (Vallei Business 2016-4)

En rijden we over enkele decennia nog wel auto? Of heeft deze tegen die tijd, door bevolkingsgroei en verstedelijking, zijn plaats moeten opgeven? Zo niet, rijdt de auto dan echt volledig zelf? En met welke aandrijfvorm? Is het dan nog wel “uw” auto? In de laatste uitgave van Vallei Business vraagt Oxonia het zich af.

Wie het denkt te weten mag het zeggen en dat gebeurt dan ook. Al dan niet zelfbenoemde “deskundigen”, stuk voor stuk overtuigd van hun gelijk, buitelen over elkaar heen.

Om eerlijk te zijn: we weten het gewoonweg niet. Feit is dat technische ontwikkelingen harder gaan dan ooit, vergelijk op autogebied maar eens de volledige vorige eeuw met de paar jaar die we nu onderweg zijn in de 21e eeuw.

Dat de (Plug-in)hybride uiteindelijk geruisloos uit het straatbeeld gaat verdwijnen is wel duidelijk maar wie volgt hem op? Aan de recente run op de hier pas in 2018 leverbare Tesla Model 3 te zien lijkt het de (volledig) elektrische auto te worden. En waterstof dan? Ook elektrisch maar dan anders. Beide vormen kennen, naast voordelen, nu nog nadelen ten opzichte van de traditionele verbrandingsmotor. Die laatste is bovendien nog lang niet uitontwikkeld. Het is op z’n minst opvallend dat oliemaatschappijen de markt voor elektrisch laden vooralsnog volledig overlaten aan nieuwkomers; heeft u al een laadpaal ontdekt bij uw lokale tankstation? Trouwens, waarom gaan verkoopopbrengsten van klassieke auto’s de laatste tijd door het dak als we er binnenkort niet eens meer mee zouden kunnen rijden?

Veel vragen met minstens zoveel mogelijke antwoorden. Blijf kritisch, volg de ontwikkelingen en doe er uw voordeel mee.

Terug naar het overzicht

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727