Het begin of het einde? (Vallei Business 2017-12)

2017 is klaar en 2018 staat voor de deur. Hopelijk heeft het afgelopen jaar u zakelijk gebracht wat u verwachtte, het komende jaar biedt in ieder geval weer volop nieuwe kansen. De verwachtingen voor het nieuwe jaar worden gebaseerd op de ervaringen van het verleden. Het einde en het begin zijn twee begrippen die niet zonder elkaar kunnen bestaan.
Bij autoleasecontracten is het begin vaak helemaal HET EINDE! Een nieuwe auto is een feest! Leuk voor de medewerker, een bevestiging van de positieve ontwikkeling en continuïteit van het bedrijf. Aan de andere kant kan het einde van de leaseovereenkomst weer het begin van ergernis en onverwachte kosten zijn. Vaak zijn verkeerde verwachtingen en onduidelijke afspraken hiervan de oorzaak. Werkgever en werknemer hebben onderling geen duidelijke afspraken gemaakt en de leasemaatschappij blijkt de afgesproken algemene voorwaarden daadwerkelijk te hanteren. Helaas heeft de lessee zich hierin nooit echt verdiept.
Gelukkig is een vervelend einde eenvoudig te voorkomen. Een goed begin is het opstellen van een heldere autoregeling. Niet gecompliceerd en met concrete afspraken, zodat gedurende het gebruik van de leaseauto beide partijen weten wat er van hen verlangd wordt. Daarnaast loont het om de algemene voorwaarden door te nemen. Mogelijke verschillen tussen het interne bedrijfsbeleid en de externe voorwaarden moeten worden overbrugd. Zo zijn er geen valkuilen meer die het einde van een prettige relatie vormen.
Autoleasing is door al zijn mogelijkheden een zeer complexe dienst. Er zijn heel veel mobiliteitsdiensten en leasevormen. De beste leaseconstructie moet bovendien naadloos passen in uw organisatie en bedrijfscultuur. Het vinden van deze combinatie is niet eenvoudig, maar een goede mobiliteitspartner kan u hierin deskundig adviseren. Nadat alle afspraken zijn vastgelegd begint het genieten van het gemak van autoleasing. Het is werkelijk HET EINDE!

Huib van Loon
Oxonia autolease, advies & contractbeheer

Terug naar het overzicht

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727