Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Oxonia verzorgt voor haar zakelijke en particuliere klanten de inzet van een tijdelijke auto, biedt hen mobiliteitsdiensten aan, beheert hun wagenpark en adviseert op het gebied van optimale mobiliteit. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden worden persoonsgegevens van klanten, berijders, bestuurders en wagenparkbeheerders verwerkt. Deze gegevens worden door onze relaties aan Oxonia verstrekt en zijn noodzakelijk om de dienstverlening van Oxonia uit te voeren. Hierom moet Oxonia ook aan de AVG voldoen en hebben wij ons beleid en processen hierop aangepast.

Oxonia verwerkt de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, geslacht, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, gegevens over uw activiteiten op onze website, bankrekeningnummer en kenteken. Wij sluiten geen overeenkomsten met minderjarigen af en onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar.

De persoonsgegevens verwerken wij voor de volgende doelen:
– Wij gebruiken deze gegevens voor het beoordelen, het afsluiten en het uitvoeren van een overeenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende relatie.
– Het afhandelen van uw betaling.
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
– Om goederen en diensten bij u af te leveren.
– Oxonia verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Oxonia bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Na het verstrijken van de wettelijke bewaartermijn worden de gegevens binnen zes maanden vernietigd. Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij dit noodzakelijk is voor naleving van de overeengekomen contract- en betalingsafspraken, fraudebestrijding en/of het voldoen aan wettelijke verplichtingen. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Oxonia blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Oxonia en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een schriftelijk verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@oxonia.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Klachten over de uitvoer van onze Privacy Policy kunt u indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Oxonia gebruikt op haar website functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Oxonia gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en verder geoptimaliseerd kan worden en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden geanonimiseerd opgeslagen en zijn niet te herleiden tot een persoon. U kunt ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Oxonia neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik of u andere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Terug naar het overzicht

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

  • Persoonlijk, direct contact
  • Concurrerende leasetarieven
  • Financiële duidelijkheid
  • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
  • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Postbus 26
3910 AA Rhenen

Oxonia
KvK: 67710727
BTW-nr.: NL169383271B01