Bedrijfswagen leasen

Leasen van een busje / caddyLeasen van een bedrijfsbus of caddy

Wilt u tijdelijk of juist voor langere tijd een bedrijfsbus, caddy of bedrijfswagen leasen? Dan kunt u terecht bij Oxonia. De Volkswagen Transporter is een voorbeeld van een van onze lease busjes. Handig als u een startende ondernemer bent en niet direct een groot bedrag wilt neertellen voor een bedrijfswagen, maar wel veel de weg op moet. Bij Oxonia bent u verzekerd van een goed leasetarief met passende voorwaarden als u besluit een bedrijfsbudje te leasen.

Leaseadvies

Naast het leasen van een bedrijfswagen of caddy, kunt u voor nog veel meer soorten leasecontracten bij Oxonia terecht. Eigenaar Huib van Loon heeft ruim 20 jaar ervaring in autoleasing en mag zich dus met recht dé specialist noemen. Aan welke soorten autoleasing kunt u denken?

 • Operationele lease: geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Bij operationele lease betaalt u enkel een bedrag per maand. Alle zaken voor uw auto zijn daarbij inbegrepen. Van reparaties, onderhoud tot en met pechhulp en een winterbandenregeling.
 • Shortlease: mogelijk vanaf 3 maanden. Een kortlopend autoleasecontract als u tijdelijk vervoer nodig heeft.
 • Autohuur: u kunt bij Oxonia ook terecht voor het huren van een auto. Handig als u zo nu en dan een auto nodig heeft. Aflevering door heel Nederland is geen enkel probleem.
 • Private lease: de term spreekt eigenlijk voor zich: een auto leasen voor particulieren privé. Bent u een werkgever en wilt u uw personeel aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden bieden? Wij adviseren u graag over ons voordelige collectief Private Lease pakket.

Assortiment leaseauto’s

Bent u benieuwd naar de bedrijfswagens die u kunt leasen bij Oxonia? Of heeft u een specifieke leaseauto op het oog? Wij beschikken doorlopend over nieuw aanbod in onze leaseauto’s. Ongeacht of het nu gaat om het leasen van een bedrijfswagen / caddy of om het leasen van een BMW, Porsche, Range Rover of Fiat 500: wij hebben voor iedereen een passende auto.

Aanvraagformulier

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiest u voor Oxonia

Persoonlijke betrokkenheid, duidelijke voorwaarden en betere autolease oplossingen, daarom kiest u voor Oxonia. Wij zijn gespecialiseerd in autoleasing en contractbeheer. Door onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer, regelen wij tijdelijke mobiliteit en wagenparkbeheer gewoon eenvoudiger, sneller en prettiger. Dit levert onze klanten gegarandeerd tijd en geld op en voorkomt ergernis. 

Meer over Oxonia »

Bekijk uw voordeel

 • Persoonlijk, direct contact
 • Concurrerende leasetarieven
 • Financiële duidelijkheid
 • Tijdbesparing voor berijder en werkgever
 • Eenvoudig, één aanspreekpunt.

ONZE REFERENTIES

Hieronder vindt u enkele bedrijven die voor Oxonia kozen.

Stel uw vraag aan Oxonia

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 0318 - 763 909 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze adviseur

Ons adres
Turbinestraat 8 G
3903 LW Veenendaal
0318 - 763 909

Oxonia
KvK: 67710727